Snowman Rig | Montura om de zapada

Montura snowman sau om de zapada, o montura pentru crapi capitali.

 

Snowman Rig sau montura "om de zapada", este metoda ideala de a prezenta crapului o momeala critic echilibrata. Proprietatile ei, o fac alegerea numarul 1 a pescarilor care urmaresc crapii capitali.

Citește mai departe...

Stiff Bottom Rig | Montura rigida

Stiff Bottom Rig

 

Stiff Bottom Rig a fost conceput pentru a captura crapi de talie mare. Are o mecanica si proprietati anti-eject excelente. Este preferabil de realizat inaintea partidei de pescuit si de pastrat intr-un portofel de forfacuri, perfect intins.

Citește mai departe...

Pop Up Rig | Montura plutitoare

Montura Pop Up, Pop Up Rig

 

Pop Up Rig a fost creat din necesitatea pescarilor de a prezenta momeala la o anumita distanta deasupra substratului. Acest lucru poate fi benefic in nenumarate cazuri, cand vrem sa pescuim intr-o zona

Citește mai departe...

Combi Rig | Montura combi

Montura combi, Combi Rig

Combi Rig este forfacul alcatuit din imbinarea a doua tipuri de fir, un monofilament rigid in partea dinspre plumb si un fir textil, suplu de care se leaga carligul. Prezentarea este superioara oricarui fir cu camasa si poate

Citește mai departe...

Blowback Rig | Montura recul

Blowback Rig, montura crap recul.

Blowback Rig are o constructie care le da de furca si celor mai versati crapi. Principala componenta a acestui forfac este un anou care culiseaza de-a lungul tijei carligului si permite o flexibilitate mai mare a momelii.

Citește mai departe...