Montura cu naditor sau momitor pentru crap

Montura cu momitor sau naditor, pentru pescuit la crap

 

Montura cu naditor sau momitor este cea mai populara montura folosita la pescuitul crapului. Elementele principale a acestui stil de pescuit sunt localizarea, competitia si preocuparea crapului. Locurile cu structuri pe care

Citește mai departe...

Montura Elicopter

Montura elicopter semifixa.

 

Denumirea acestei monturi vine de la faptul ca forfacul si vartejul de care este atasat acesta, se invart in jurul liniei principale pe axul plumbului, in timpul lansarii.

Citește mai departe...

Montura Safety Clip

Montura Safety Clip

 

Montura Safety Clip sau cu plumb pierdut, este o inovatie in monturile pentru pescuitul crapului. A fost conceputa din nevoia de a pescui in agatatura chiar si la mare distanta. Are o mecanica excelenta, impiedica forfacul sa se incurce in lansare, se poate folosi in orice situatie de la plantatul din barca si pana la aruncatul la mare distanta. 

Citește mai departe...

Montura In-line

Montura in-line semifixa.

 

Montura In-line sau in linie este una din cele mai folosite monturi pentru pescuitul crapului. Are cel mai bun efect de preintepare dintre toate monturile. Aceasta calitate se datoreaza modului de atasare a forfacului care este introdus direct in capul plumbului.

Citește mai departe...