Cel mai mare crap comun din lume 39,6 Kg

Record mondial la crap comun 39,6 Kg (87lb 3oz) Nermin Caro 27.05.2010.

 

Germanul Nermin Caro a capturat cel mai mare crap comun din lume, o superba femela pe nume “Mary”, cu o greutate impresionanta de 39,6 Kg (87lb 3oz).

Nermin a prins acelasi peste in septembrie anul trecut, in ciuda a sute de pescari pasionati, care pescuiesc pe aceasta apa in speranta de a captura splendidul exemplar. Pestele a fost capturat in data de 27 mai 2010, la ora 2 PM, dupa o asteptare de doar 20 de ore.

 

“Nu-mi vine sa cred ca am reusit din nou! Nu ma asteptam sa prind pestele asa de repede. Sa fiu sincer, nu am crezut ca il voi mai prinde inca o data. Lupta a fost extraordinara si a durat 45 de minute”, ne spune Nermin.

Pentru prinderea acestui crap comun, record, neamtul a testat o noua gama de boiliesuri de la Dynamite Baits, care vor aparea pe piata in toamna acestui an. Pentru momeala de carlig a ales un Pop-Up  Fluro Strawberry and Scopex, pescuit stil om de zapada (snowman), alaturi de noul prototip de boilies. Forfacul este compus dintr-un carlig Gamakatsu Super A1 nr.6 legat cu noul fir, Kryston Jackal Anti-tangle Ultra Braid de 30lb.

Sursa: Dynamitebaits